Tickets

Menu

Tickets

2 uurs race Assen

2 uurs race Assen

2 uurs endurance race junior track TT Assen:

2 uurs endurance race junior track TT Assen:

Op zaterdag 2 september wordt op de junior track TT Assen een 2 uurs endurance race georganiseerd met huurkarts! Je hebt dus geen eigen kart of licentie nodig om aan deze wedstrijd mee te doen. 

Inschrijfgeld is slechts € 175,- per team. En een team bestaat uit minimaal 2 rijders

Hoe doe je mee? 
Simpel! Jij zoekt een teamgenoot en je schrijft je eenvoudig in voor deze endurance wedstrijd. Er zijn twee klassementen: FUN en PRO. Dit heeft ermee te maken dat we beide doelgroepen een kans willen geven om de race te winnen. Om deel te nemen aan deze 2 uurs race heb je geen ervaring nodig of een licentie. Gewoon een teamgenoot zoeken is dus meer dan genoeg! 

Hoe werkt het?
Voordat de 2uurs race begint is er eerst een 20 minuten kwalificatie training. Het is dan de bedoeling dat iedereen van het team even gereden heeft. Uiteraard is de snelste ronde tijd ook belangrijk. Want het team met de snelste rondetijd start pole position (vooraan) bij de 2uurs huurkart race! 
Na de kwalificatie begint de 120 minuten race, oftewel 2 uur lang huurkarten! Het team dat het meeste aantal rondes heeft gereden wint de wedstrijd.

Je doet eenvoudig mee met de 2 uurs endurance huurkart race! Je zoekt een teamgenoot, schrijft in en gaat de strijd aan met elkaar!

NKHuurkart v2

Welke karts wordt mee geraced?

De karts waarmee gereden wordt zijn de Rimo en de Sodi karts. Beide zijn ze uitgerust met een 390cc Honda 4takt motor. Deze snelle huurkarts worden alleen gebruikt voor de wedstrijden en daarom zijn de onderlinge verschillen nihil. Bovendien zijn beide karts geschikt om met lood te rijden. En om het allemaal nog eerlijker te maken wissel je tijdens elke pitstop nog van kart! 

Hoe schrijf je in?

Inschrijven doe je eenvoudig via de onderstaande button. Na aanmelden krijg je een mail met een betaalverzoek en op het moment dat jij deze voldaan hebt staat je officieel ingeschreven voor dit racespektakel op de Junior track van TT Assen! 

Inschrijven